ZEFORGE ORGANIZUJE HAMMERIT KONFERENCIJU- REGISTRUJTE SE

Prošlu godinu, koja je pored svega donijela i mnogo značajnih promjena u okviru IT industrije, ZeForge će zaključiti jednodnevnom HammerIT konferencijom lokalnog karaktera – što praktično znači da će učesnici biti IT preduzeća iz našeg grada.

HammerIT će se održati u četvrtak, 04. februara online, putem Microsoft Teams aplikacije, uz ograničen fizički pristup s početkom od 16:30 sati u hotelu Dubrovnik – prvi sprat.

Ovaj će događaj na jednom mjestu okupiti skoro sve aktere IT zajednice u Zenici gdje će prisutni, kao i oni koji događaj budu pratili online, moći da čuju šta je trenutno najzanimljivije i najbolje kada su u pitanju projekti na kojima rade, koji su najveći izazovi u radu i predviđanja o trendovima koje možemo očekivati u narednoj godini i slično. U ulozi predavača naći će se nekoliko predstavnika IT preduzeća iz Zenice.

Prisustvo HammerIT – Local Edition eventu će biti online i besplatno putem Microsoft Teams aplikacije, sa neophodnom registracijom unaprijed putem linka:

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=_UWFQKVOoU-fLZdHjyIhcax5rrR9TVBJiGNNC91sM1VUMllBOVJKS1lRTlhBRzZVS08wT1U1QlBWUy4u

Više informacija o programu, učesnicima kao i link za online pristup, svi zainteresovani će dobiti nakon registracije.

Mjere zaštite za posjetioce u objektu:

Poduzete su  sve osnovne epidemiološke mjere tokom održavanja događaja uz poštivanje svih preporuka Kriznog štaba FMZ i Higijenskioepidemiološke službe Zenica.

Za sve učesnike su obezbijeđene:

  • zaštitne maske
  • dezinfikaciona sredstva na ulazu u salu, uz obavezno mjerenje temperature
  • propisana distanca sjedenja u sali

Arhive

KONTAKT

+387 32 449 120
+387 32 449 126
ptf@unze.ba
Fakultetska 1, 72000 Zenica

LOKACIJA

Web development: CRTAONA | Copyright 2018 | Sva prava zadržana

Share This