Poziv na javno predavanje “3,2,1…GO”

Dika Bošnjak i Hamza Starčević

Cape Ann Zenica

Amfiteatar Politehničkog fakulteta Univerziteta u Zenici, Fakultetska 1
utorak, 22.11.2022 u 16:00

Na ovom javnom predavanju imat ćete mogućnost čuti o programskom jeziku Go kojeg je razvio Google kako bi stvorio produktivnije i skalabilnije okruženje nego što nude klasični jezici. Pridružite nam se i saznajte da li je Go programski jezik budućnosti.

Cape Ann Enterprises, sa kancelarijama u Zenici, Tuzli i Gračanici, je visokokvalitetna kompanija za razvoj softvera. Mi radimo u partnerstvu sa našim klijentima od faze koncipiranja ideja preko razvijanja, dizajniranja, implementacije i održavanja tehnoloških rješenja za rješavanje njihovih poslovnih potreba. Više od 80 uposlenika naše kompanije radi na zanimljivim, najsuvremenijim projektima sa klijentima iz SAD-a i Europe, koji su vodeći u biotehnologiji, obrazovanju, genetici i nauci; klijentima koji uvode nove tehnologije poput umjetne inteligencije.

Težimo ka tome da nudimo kombinaciju kompetitivne kompenzacije, zanimljivog i izazovnog posla, odličnih mogućnosti za profesionalni razvoj, kolegijalnog radnog okruženja koje pruža podršku i motivaciju, mogućnosti za putovanja te dobrog balansa između posla i privatnog života.

Arhive

KONTAKT

+387 32 449 120
+387 32 449 126
ptf@unze.ba
Fakultetska 1, 72000 Zenica

LOKACIJA

Web development: CRTAONA | Copyright 2018 | Sva prava zadržana

Share This