INFOBIP VIRTUAL CLASSROOM 2.0

Nakon uspješnog prvog izdanja Infobip Virtual Classroom programa online predavanja i radionica za studente, ovu jesen nastavljamo dalje te sa velikim zadovoljstvom pozivamo studente vašeg fakulteta da se prijave i da sudjeluju u novom, drugom izdanju Virtual Classrooma. 

Program će se održati u vremenskom terminu od 9.11. – 4.12.2020., sa pretežnom dinamikom predavanja svaki drugi dan, u trajanju od 60’ do 120’.  

Program je namijenjen studentima dodiplomskih i diplomskih studija te sam tok programa, kao i teme, opise predavanja i informacije o predavačima možete pronaći u virtuelnom bookletu. Predavanja će se izvoditi na bosanskom/hrvatskom jeziku dok će sami prezentacijski slajdovi biti na engleskom jeziku.

 

Uz dijeljenje znanja i povezivanja studenata sa stručnjacima iz IT industrije, želja nam je putem ovog jesenskog izdanja Virtual Classrooma pokazati koliko je Infobip kao globalna IT kompanija interdisciplinaran te koliko je važno poznavanje i razumijevanje kako tehničkih tako i poslovnih tema.  

Kroz predavanja koja će studenti slušati cilj nam je provesti studente kroz različite teme i područja koja pokrivaju i tehnički (IT) i business segment poslovanja te ćemo im ujedno pružiti pregled poslova, alternativnih zanimanja kojima bi se studenti u budućnosti željeli baviti.  

Također slušajući predavanja naših IT i business stručnjaka, studenti će imati priliku steći nova znanja i vještine koji će im biti potrebni u profesionalnom putu i razvoju karijere. 

Po uzoru na prvo izdanje Infobip Virtual Classrooma, predlažemo da ukoliko to odgovara vašim internim pravilnicima i uvjetima za odrađivanje studentske prakse i ako je to moguće, da naš online edukacijski program studentima priznate kao odrađenu studentsku praksu. Ovu odluku prepuštamo vama.  

Ovdje se nalazi link za prijavu (LINK) preko Smart Recruiters stranice.

ZADNJI ROK ZA PRIJAVU STUDENATA JE NEDJELJA 1.11.2020. nakon čega slijedi proces selekcije kandidate.   

Ono što je potrebno za prijavu je priložiti CV i napisati nekoliko motivacijskih rečenica o tome zašto žele učestvovati u programu, koja znanja žele steći i gdje vide početak svoje poslovne karijere nakon završetka fakulteta.  

Hvala vam na suradnji, za sva dodatna pitanja stojim vam na raspolaganju.  

Srdačan pozdrav,  

Dzenana Bukaric, Talent Acquisition Associate

Arhive

KONTAKT

+387 32 449 120
+387 32 449 126
ptf@unze.ba
Fakultetska 1, 72000 Zenica

LOKACIJA

Web development: CRTAONA | Copyright 2018 | Sva prava zadržana

Share This