HACK YOUR FUTURE – PRIJAVITE SE NA CODE SMASH HACKATHON

Budite dio zeničkog Code Smash Hackathona— prijave otvorene do 15. oktobra 2019.

KO MOŽE UČESTVOVATI?
Pozivamo sve studente Politehničkog fakulteta Zenica, smjer Softversko inženjerstvo da se prijave na Code Smash Hackathon u organizaciji fakulteta i kompanije Sofray Solutions. Hackathon će biti održan 18. oktobra u prostorijama ZEDA Impulsnog kreativnog centra (ICC), ulica Poslovna zona Zenica 1, Zmaja od Bosne bb – zgrada TechnoParka, pod pokroviteljstvom Ministarstva za obrazovanje, nauku, kulturu i sport ZDK.

Hackathon će trajati od 07:30 h kada će započeti registracija timova, pa sve do 19:00 h, kada će biti proglašenje pobjednika. Pet timova će imati priliku kreirati najkreativnije rješenje, te pored dobre zabave i učenja kroz praktičan rad, osvojiti vrijedne nagrade.

Kako biste mogli raditi cijeli dan na implementaciji rješenja, organizator će obezbijediti obroke, grickalice i osvježenje. Sva tehnička oprema će također biti obezbijeđena od strane organizatora, a ukoliko želite možete ponijeti i svoje laptope za rad. Tokom takmičenja, svi timovi će imati podršku mentora, stručnjaka iz kompanije Softray Solutions, koji će raditi sa vama na osmišljavanju i kreiranju rješenja, te vam pomoći da prevaziđete sve prepreke koje vam se nađu na putu tokom rada. Tema rješenja i ideje na kojoj ćete raditi, bit će otkrivena po završetku prijava.

PRIJAVE
Prijave za učestvovanje na Code Smash Hackatonu su otvorene za timove od najmanje 3, a najviše 5 članova, do 15. oktobra. Sva pravila takmičenja, detaljne zahtjeve i smjernice za kreiranje ideje ili rješenja, kao i agendu eventa, te temu i zadatak, timovi će dobiti nakon prijave. Završne prezentacije timova ocjenjivat će stručni žiri koji će izabrati najbolja tri tima. Studenti odsjeka softversko inženjerstvo već su dobili prijave za učešće na svoje email adrese, ali se na Hackathon mogu prijaviti i putem sljedećeg linka. 

Sve dodatne informacije potražite na softraysolutions.com/codesmash, a za sva dodatna pitanja možete nam se obratite i putem maila: codesmash@softraysolutions.com

Arhive

KONTAKT

+387 32 449 120
+387 32 449 126
ptf@unze.ba
Fakultetska 1, 72000 Zenica

LOKACIJA

Web development: CRTAONA | Copyright 2018 | Sva prava zadržana

Share This