EU projekat “Generation Change” i tim “Changineers”

Tim “Changineers” su djevojke koje dolaze sa Politehnički fakultet Zenica i kroz projekat #GenChange su započele svoje prijateljstvo koje će dodatno ojačati kroz #MediaBoothCamp!  Sigurni smo da će ovogodišnji #MediaBoothCamp donijeti mnogo novih prijateljstva, druženja, sjajnih ideja i zajedničkih trenutaka za pamćenje!

Donosimo vam atmosferu od studentica koje su prisustvovale, zajedno sa svojom mentoricom Muslić Amrom, u Sarajevu i ujedno predstavljale naš Univerzitet a prvenstveno Politehnički fakultet.

GenChange ekipa je organizovala korisne radionice koje će pomoći u izradi zadatka našim studenticama kao i ostalim takmičarima.Sa svojom mentoricom, novom ekipom iz Mostara i njihovim mentorom, te mentoricom od tima Mita Group, koja je najbolji premium content creator, radit će na dodijeljenom zadatku i time imati mogućnost da osvoje putovanje u BRISEL. Ekipi u zadatku želimo puno sreće a vi pogledajte kako je to izgledalo 3 dana u Sarajevu.

Studenti koji učestvuju u ovom takmičenju su: Hasanbašić Nisveta, Telalović Berina i Grahić Belma sa odsjeka Građevinarstvo i Čolaković Lamija sa odsjeka Softversko inženjerstvo.

Arhive

Web development: CRTAONA | Copyright 2018 | Sva prava zadržana

Share This