Obavještavaju se studenti i zaposlenici Politehničkog fakulteta da će Univerzitet u Zenici organizovati nekoliko aktivnosti u sklopu Promocije završenika (diplomanata i magistranata) Univerziteta u Zenici, pored same svečanosti dodjele diploma.

Svečanost dodjele diploma održat će se u Zeničkoj Areni u subotu 26.10. sa početkom u 11 sati. Osim ove svečanosti, bit će upriličene još dvije aktivnosti, za koje se pozivaju studenti da u što većem broju prisustvuju:

  1. Predstava “Hanka” u Bosanskom narodnom pozorištu Zenica, u ponedjeljak 28.10. sa početkom uz 19.30 sati. Na sastanku kolegija prodekana Univerziteta dogovoreno je da 40 do 45 studenata i zaposlenika fakulteta mogu da prisustvuju ovoj predstavi. Pozivaju se svi zainteresovani studenti da se što prije jave kod prodekana za nastavu i prijave da žele prisustvovati predstavi. Ulaz je besplatan.

 

  1. Svečana akademija Univerziteta u Zenici u Bosanskom narodnom pozorištu Zenica, u utorak 29.10. sa početkom uz 11.00 sati. Na sastanku kolegija prodekana Univerziteta dogovoreno je da 30 do 35 studenata i zaposlenika fakulteta mogu da prisustvuju akademiji. Pozivaju se svi zainteresovani studenti da se što prije jave kod prodekana za nastavu i prijave da žele prisustvovati svečanoj akademiji. Ulaz je besplatan.

PDF