PTF studenti na sajmu zapošljavanja – JobFair'19

Više od 50 studenata Politehničkog fakulteta, i nekoliko njih sa drugih tehničkih fakulteta UNZE, imalo je priliku u ponedjeljak, 4.11.2019. godine, posjetiti sajam zapošljavanja JobFair'19.

Na JobFAIR-u su svi njegovi posjetioci imali priliku da kroz neformalan razgovor s predstavnicima brojnih kompanija i vrsnim stručnjacima saznaju mnogo informacija o tržištu rada, uslovima rada u kompanijama kao i ličnim te profesionalnim kompetencijama koje su potrebne za rad u određenoj struci. Pored direktnog razgovora, Sajam omogućava i učešće u brojim popratnim aktivnostima koje spremaju sve studente i diplomce za jedan korak dalje, a to je posao.

Na ovogodišnjem Sajmu, priliku za predstavljanje imale su vodeće kompanije iz tehničko-tehnološke i ekonomske struke u Bosni i Hercegovini. Projekat su podržale kompanije, Zlatni partneri Sajma: RT-RK i System Verification & Reeinvent.
Pored Zlatnih, tu su i Srebreni Partneri: Authority Partners, Infobip, Mistral, Klika, BH Telecom i ZIRA.
Također, projekat je podržan od strane kompanija, učesnica Sajma: Asseco SEE, QSS, ALEM Sistem, KING ICT, Atlantbh, Tacta, OSB Engineering & IT, Rubicon, Comtrade, Isatis Software Solutions, Propeller, PING Software & Services, MIBO Komunikacije, Ministry of Programming i Muehlbauer Group Banja Luka.

Arhive

KONTAKT

+387 32 449 120
+387 32 449 126
ptf@unze.ba
Fakultetska 1, 72000 Zenica

LOKACIJA

Web development: CRTAONA | Copyright 2018 | Sva prava zadržana

Share This