Javno predavanje: Upravljanje karijerom i očekivanjima u IT

U četvrtak, 11.4.2019 u 11 sati, u amfiteatru Politehničkog fakulteta Kemal Šanjta (ThousandEyes Dublin) održat će javno predavanje na temu UPRAVLJANJE KARIJEROM I OČEKIVANJIMA U IT.

Predavanje je namijenjeno studentima odsjeka “Softversko inženjerstvo”, ali će biti otvoreno i za druge zainteresovane studente i osoblje Univerziteta u Zenici.

Cilj predavanja je prenošenje bogatih iskustava stečenih radom u korporacijama Amazon, Facebook, Workday, ali i start-up kompanijama kao što je ThousandEyes, u kojoj je trenutno zaposlen. Na predavanju ćete moći saznati različite aspekte upravljanja karijerom, šta se očekuje od aplikanata i kako izgleda intervju za posao u velikim IT kompanijama na globalnom tržištu rada.

Kemal Šanjta je inženjer za računarske mreže (Network Engineer) sa višegodišnjim iskustvom u održavanju i inženjeringu nekih od najvećih i najkompleksnijih računarskih mreža u korporacijama kao što su Amazon, Facebook i Workday. Diplomirao je kibernetičku sigurnost na National College of Ireland gdje trenutno radi na magistarskoj tezi iz iste oblasti. Živi i radi u Dublinu, Republika Irska.

Arhive

KONTAKT

+387 32 449 120
+387 32 449 126
ptf@unze.ba
Fakultetska 1, 72000 Zenica

LOKACIJA

Web development: CRTAONA | Copyright 2018 | Sva prava zadržana

Share This